KAMPANJER

ÅRETS HÖJDPUNKT!

Vi skapar allt med yttersta känsla för gemenskap, delaktighet och kvalité. Allt för deltagarnas trivsel och utveckling. Alla är välkomna, ska vara delaktiga och en del av gemenskapen. 

Vi lämnar ingen utanför.

Caroline Hallberg, instruktör


TA MED EN KOMPIS!

Ta med en kompis till Pro Camp som inte var med på förra årets succé och få hela 500 kronor i rabatt per kompis och en klassisk t-shirt från Craft till ett värde om stabila 300 kronor. För dagsläger får man hela 250 kronor i rabatt.

Namnge dina kompisar / Be dina kompisar namnge dig i anmälan! 

Maximalt fem kompisar gäller och respektive behöver delta. 

SYSKONRABATT

Även i år har vi valt att på Pro Camp lägga till en syskonrabatt om hela 250 kronor per syskon. Man kan också välja mellan en praktisk väska från Craft till ett värde om 350 kronor. För Day Camp får man en syskonrabatt om 100 kronor per syskon.

Namnge dina syskon i anmälan!

Respektive behöver delta. Syskonrabatten kan inte kombineras med "Ta med en kompis".


IDROTT FÖR ALLA!

I och med att ni blir vår partner är ni med och sponsrar vårt arbete "Idrott för alla". Vår kampanj ger barn och ungdomar med en ekonomiskt utsatt bakgrund en chans att åka på Camp Jönköping till ett individuellt anpassat pris.

Vi är stolta över att kunna erbjuda läger till alla!


VÅRA GRUNDSTENAR

Ett tappert försök att beskriva hur vi skapar en fantastisk upplevelse, där likasinnade möts och blir vänner för livet i en glädjefylld och utvecklande miljö. 

ROLIGA AKTIVITETER

Att ha roligt och trivas utanför plan är också en viktigt del. Vi fokuserar därför mycket på roliga aktiviteter som exempelvis beachhandboll, bad och olika spännande utmaningar med mera.

BRA ANLÄGGNINGAR

Våra fräscha, moderna och trevliga anläggningar ser till att våra deltagares förväntningar uppnås med marginal. Allt ifrån matsal och teorirum till gym och idrottshall finns på samma plats.

HÄLSOSAM & VARIERAD KOST

Vi är också medvetna om att kost är viktigt för trivsel, glädje och utveckling. Därefter tillgodoser vi en god, hälsosam, varierad och regelbunden kost - fem gånger per heldag.

TYDLIG PROFESSIONALISM

Vi är alltid professionella då vi bland annat ger alla uppmärksamhet, har en tydlig struktur och anpassar oss efter önskemål och behov. Likaså är vi alltid inkluderande och ansvarstagande.

SES VI I SOMMAR?