KAMPANJER

ÅRETS HÖJDPUNKT!

Vi skapar allt med yttersta känsla för gemenskap, delaktighet och kvalité. Allt för deltagarnas trivsel och utveckling. Alla är välkomna, ska vara delaktiga och en del av gemenskapen. 

Vi lämnar ingen utanför.

Caroline Hallberg, instruktör


TA MED EN KOMPIS!

Ta med en kompis till Pro Camp som inte var med på förra årets succé och få hela 200 kronor i rabatt och dessutom en modern luvtröja från Craft till ett värde om 500 kronor. För Day Camp får man en klassisk t-shirt från Craft till ett värde om stabila 250 kronor. 

Namnge dina kompisar i anmälan!

SYSKONRABATT

I år har vi valt att på Pro Camp lägga till en syskonrabatt om hela 250 kronor per syskon. Man kan också välja mellan en praktisk väska från Craft till ett värde om 385 kronor. För Day Camp får man en syskonrabatt om 100 kronor per syskon.

Namnge dina syskon i anmälan!


INSPIRATION

Låt våra högt utbildade, engagerade, empatiska och erfarna instruktörer hjälpa till med att nå er målsättning. Med rätt kunskap är allt möjligt.

Inom rimligt avstånd från Jönköping och Skövde har vi för träning och föreläsning valt att göra ett specialerbjudande om enbart 1000 kronor.

Ta ert spel till nästa nivå och kontakta oss idag!

FLER PRODUKTER FRÅN CRAFT!

Till förra årets succé önskade alla våra deltagare vårt populära träningspaket från Craft. Till nästa år har vi därför efter önskemål utökat vårt sortiment!

Titta vilka fler uppskattade produkter vi har valt ut via denna länk och ange önskad modell respektive storlek i anmälan. 

Man kan självklart kontakta oss utöver anmälan!


SES VI I SOMMAR?