SJÄLVKLARHETER

HANDBOLL FÖR ALLA!

I och med att ni blir vår partner är ni med och sponsrar vårt arbete "Handboll för alla". Vår kampanj ger barn och ungdomar med en ekonomiskt utsatt bakgrund en chans att åka på Handball Camp Huskvarna till ett individuellt anpassat pris.

Vi är stolta över att kunna erbjuda läger till alla!


VÅRA GRUNDSTENAR

Ett tappert försök att beskriva hur vi skapar en fantastisk upplevelse, där likasinnade möts och blir vänner för livet i en glädjefylld och utvecklande miljö. 

ROLIGA AKTIVITETER

Att ha roligt och trivas utanför plan är också en viktigt del. Vi fokuserar därför mycket på roliga aktiviteter som exempelvis beachhandboll, bad och olika spännande utmaningar med mera.

BRA ANLÄGGNINGAR

Våra fräscha, moderna och trevliga anläggningar ser till att våra deltagares förväntningar uppnås med marginal. Allt ifrån matsal och teorirum till gym och idrottshall finns på samma plats.

HÄLSOSAM & VARIERAD KOST

Vi är också medvetna om att kost är viktigt för trivsel, glädje och utveckling. Därefter tillgodoser vi en god, hälsosam, varierad och regelbunden kost - fem gånger per heldag.

TYDLIG PROFESSIONALISM

Vi är alltid professionella då vi bland annat ger alla uppmärksamhet, har en tydlig struktur och anpassar oss efter önskemål och behov. Likaså är vi alltid inkluderande och ansvarstagande.


ÄR DU LIKA TAGGAD SOM OSS?