KONSULTING

ÄKTA KVALITÉ OCH GLÄDJE.

Vårt mycket kompetenta och erfarna team vet vad som krävs, oavsett nivå och ålder. Våra högt utbildade, engagerade, empatiska och erfarna instruktörer erbjuder ett stort utbud av tjänster och uppdrag.

Varmt välkomna att kontakta oss!

VÅRA TJÄNSTER

Låt våra instruktörer hjälpa till med att nå din målsättning, både på individuell och kollektiv nivå. Med rätt kunskap på rätt plats är allt möjligt. Ta ert spel till nästa nivå och nå dina drömmar med oss!

INSPIRATIONSTRÄNING

Behöver du eller ditt lag förbättra sitt spel, mer kunskap eller inspiration? Våra instruktörer hjälper er gärna! Allt ifrån taktiska moment i handbollens 8 faser och teknikträning till fysisk kravanalys och matchcoachning. 

UTVECKLINGSPLAN

Att ha tydliga riktlinjer för att nå sin målsättning är viktigt. Vi analyserar dig som spelare och sätter upp en noggrann och effektivt plan så att du kan ta nästa steg i karriären. Få en plan för dina fysiska, mentala, taktiska och tekniska förmågor.  

FÖRELÄSNING

Låt oss föreläsa för dig och ditt lag, förening, organisation eller förbund! Vårt team har en bredd kunskap inom bland annat prestation, idrottsskador, handboll, ledarskap och förebilder, samt träning- och tävlingslära. 

TIDEN ÄR KOMMEN.